علی اکبر غلامحسین پور
سوابق تحصیلی
مقطع تحصیلی | سال اخذ مدرک | رشته و گرایش تحصیلی | دانشگاه |
---|---|---|---|
دکترای تخصصی | ۱۳۹۲ | علوم و صنایع غذایی | فردوسی مشهد |
اطلاعات استخدامی
محل خدمت | عنوان سمت | نوع استخدام | نوع همکاری | پایه |
---|---|---|---|---|
دانشگاه جهرم | رسمی آزمایشی | تمام وقت | ۱۴ |
سوابق اجرایی
-
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی ۱۳۹۶-۱۳۹۸
-
دبیر انتشارات دانشگاه ۱۳۹۴-۱۳۹۹
- رتبه اول آزمون سراسری دکتری تخصصی دانشگاه فردوسی مشهد، ۱۳۸۸
- رتبه اول دانش آموختگی مقاطع کارشناسی، ۱۳۸۳ و دکتری تخصصی، ۱۳۹۲
- رتبه اول بخش ترجمه کتاب در هشتمین جشنواره علمی- پژوهشی فردوسی، ۱۳۹۰
- پژوهشگر برتر دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم، ۱۳۹۸
- تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
- اصول نگهداری مواد غذایی
- صنایع غذایی تکمیلی
- استاد مشاور انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی
- داور علمی ژورنال های مختلف صنایع غذایی
- علوم و تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
برنامه کاری هفتگی
سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نیمسال دوم
شنبه ش | یک شنبه ۱ ش | دوشنبه ۲ ش | سه شنبه ۳ ش | چهارشنبه ۴ ش | پنج شنبه ۵ ش | |
---|---|---|---|---|---|---|
۸-۱۰ | - | - | - | - | - | - |
۱۰-۱۲ | - | - | - | - | - | - |
۱۲-۱۴ | - | - | - | - | - | - |
۱۴-۱۶ | - | - | - | - | - | - |
۱۶-۱۸ | - | - | - | - | - | - |
۱۸-۲۰ | - | - | - | - | - | - |