مقالات در همایش ها

#عنوان مقالهنویسندگانهمایشتاریخ برگزاری همایش
 
۱بهینه‌سازی فرایند سنتی تولید نباتغلامحسین‌پور، ع.ا.، وریدی، م.ج.، الهی، م. و شهیدی، ف.نخستین همایش علوم و مهندسی صنایع غذایی9 خرداد 1387
۲تولید پودر پنیر، راهکاری جهت افزایش تولید و مصرف پنیرهای سنتیکاوه، ش،. غلامحسین‌پور، ع. ا. و هاشمی، س. م. ب.بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران8 تا 9 شهریور 1393
۳پنیرهای آنالوگ: خصوصیات، تولید، فرصت‌ها و چالش‌هااسکندری، م.، غلامحسین‌پور، ع. ا. ، هاشمی، س. م. ب. و دهقانی، م.بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران8 تا 9 شهریور 1393
۴بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایشغلامحسین‌پور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع.اولین کنگره بین‌المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران27-29 مهر 1395
۵اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگیغلامحسین‌پور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع.اولین کنگره بین‌المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران27-29 مهر 1395
۶بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط WPC، MPC، شیر سویا و مارگارینغلامحسین‌پور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع.اولین کنگره بین‌المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران27-29 مهر 1395
۷بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه کدومیلانی، ا.، رضوی، م.ع.، کوچکی، آ. نیک‌زاده، و.، واحدی، ن.، معین‌فرد، م. و غلامحسین‌پور، ع.ا.دومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ایران21 تا 24 شهریور 1385
۸Emulsifying salt and cheddar cheese age: functionality in cheese powder productionHougaard, A. B., Gholamhosseinpour, A. A., Varming, C., Ardö, Y. and Ipsen, RConference Food ColloidsApril 13-16, 2014
نمایش ۱ تا ۸ مورد از کل ۸ مورد.