پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۷ مورد از کل ۷ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی اثر تیمار فراصوت، مایکروویو، هیدروژن پراکسید قلیایی و اسیدی-الکلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر خرما رقم قصب و بررسی پتانسیل استفاده از آن به عنوان جایگزین پودر قهوهرویا روزی طلبکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه جهرم۲۷ اسفند ۱۳۹۹
۲تولید نانو‌الیاف صمغ اسفرزه - ژلاتین حاوی اسانس زیره سبز با روش الکتروریسی و بررسی ویژگی ضد‌میکروبی آنپریسا مهاجریکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه جهرم۰۲ اسفند ۱۳۹۹
۳بررسی ساختار شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن مغز سه رقم پسته در منطقه سروستان استان فارسسمانه آیاتیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه جهرم۳۰ شهریور ۱۳۹۹
۴بررسی تاثیر پیش‌تیمارهای اتوکلاو، فراصوت و مایکروویو بر کارایی تخمیر و فعالیت‌های بیولوژیکی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلیلا رئوفیکارشناسی ارشداستاد مشاوردانشگاه جهرم۳۰ دی ۱۳۹۸
۵بررسی ساختار شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن هسته ی سه رقم انار در استان فارسافسانه قربانیکارشناسی ارشداستاد مشاوردانشگاه جهرم۱۳ آبان ۱۳۹۸
۶بررسی فیتوشیمیایی گیاه زرین گیاه (Dracocephalum Kotschyi)و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آن در یک مدل غذایی (کیک فنجانی)هانیه پاسالارکارشناسی ارشداستاد راهنماموسسه آموزش عالی خرد بوشهر۳۰ مهر ۱۳۹۸
۷بررسی شرایط محیطی (pH و نمک) بر حلالیت پروتئین پنیر نخل (رقم پیارم) و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ایزوله پروتئین پنیر نخلمهسا رحمانیانکارشناسی ارشداستاد راهنماموسسه آموزش عالی خرد بوشهر۳۰ مهر ۱۳۹۶