×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
دروس
مقالات در همایش ها
مقالات در نشریات
پایاننامهها
کتابها
صفحهاصلی
پایاننامهها
پایاننامهها
نمایش
۱ تا ۷
مورد از کل
۷
مورد.
#
عنوان
نام نویسنده (دانشجو)
مقطع تحصیلی
سمت استاد در پایاننامه
محل دفاع
تاریخ دفاع
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکتری
استاد مشاور
استاد راهنما
استاد داور
۱
بررسی اثر تیمار فراصوت، مایکروویو، هیدروژن پراکسید قلیایی و اسیدی-الکلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر خرما رقم قصب و بررسی پتانسیل استفاده از آن به عنوان جایگزین پودر قهوه
رویا روزی طلب
کارشناسی ارشد
استاد راهنما
دانشگاه جهرم
۲۷ اسفند ۱۳۹۹
۲
تولید نانوالیاف صمغ اسفرزه - ژلاتین حاوی اسانس زیره سبز با روش الکتروریسی و بررسی ویژگی ضدمیکروبی آن
پریسا مهاجری
کارشناسی ارشد
استاد راهنما
دانشگاه جهرم
۰۲ اسفند ۱۳۹۹
۳
بررسی ساختار شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن مغز سه رقم پسته در منطقه سروستان استان فارس
سمانه آیاتی
کارشناسی ارشد
استاد راهنما
دانشگاه جهرم
۳۰ شهریور ۱۳۹۹
۴
بررسی تاثیر پیشتیمارهای اتوکلاو، فراصوت و مایکروویو بر کارایی تخمیر و فعالیتهای بیولوژیکی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
لیلا رئوفی
کارشناسی ارشد
استاد مشاور
دانشگاه جهرم
۳۰ دی ۱۳۹۸
۵
بررسی ساختار شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن هسته ی سه رقم انار در استان فارس
افسانه قربانی
کارشناسی ارشد
استاد مشاور
دانشگاه جهرم
۱۳ آبان ۱۳۹۸
۶
بررسی فیتوشیمیایی گیاه زرین گیاه (Dracocephalum Kotschyi)و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آن در یک مدل غذایی (کیک فنجانی)
هانیه پاسالار
کارشناسی ارشد
استاد راهنما
موسسه آموزش عالی خرد بوشهر
۳۰ مهر ۱۳۹۸
۷
بررسی شرایط محیطی (pH و نمک) بر حلالیت پروتئین پنیر نخل (رقم پیارم) و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ایزوله پروتئین پنیر نخل
مهسا رحمانیان
کارشناسی ارشد
استاد راهنما
موسسه آموزش عالی خرد بوشهر
۳۰ مهر ۱۳۹۶