ارزیابی تاثیر درصد نمک، pH و دمای نگهداری بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگی‌های کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخ

نویسندگانعباس عابدفر-مریم ابراهیمی-علیرضا صادقی-علی‌اکبر غلامحسین‌پور
نشریهفصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
شماره صفحات۱-۱۷
شماره سریال۴
شماره مجلد۲
نوع مقالهOriginal Research
تاریخ انتشار۱۳۹۵
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهالکترونیکی
کشور محل چاپایران

چکیده مقاله