مقالات در نشریات
- ۱. علیاکبر غلامحسینپور , محمدباقر هاشمی , سیمین شکری،بررسی اثرات pH و زمان نگهداری بر فعالیتهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس وعصارههای گیاه بهلیمو در سیستم غذایی مدل،علوم غذایی و تغذیه،مجلد ۱۶،شماره ۱،شماره صفحات ۵-۲۰ ،۱۳۹۷.
- ۲. علیاکبر غلامحسینپور , مریم ابراهیمی , مجتبی رئیسی،ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری،فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی،مجلد ۳،شماره ۲،شماره صفحات ۳۲-۴۳ ،۱۳۹۶.
- ۳. عباس عابدفر , مریم ابراهیمی , علیرضا صادقی , علیاکبر غلامحسینپور،ارزیابی تاثیر درصد نمک، pH و دمای نگهداری بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگیهای کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخ،فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی،مجلد ۲،شماره ۴،شماره صفحات ۱-۱۷ ،۱۳۹۵.
- ۴. علیاکبر غلامحسینپور , مصطفی مظاهری تهرانی , سید محمدعلی رضوی , حسن رشیدی،بررسی و بهینهسازی ویژگی های شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته به روش سطح پاسخ،پژوهشهای علوم و صنایع غذایی،مجلد ۱۰،شماره ۲،شماره صفحات ۱۰۷-۱۲۱ ،۱۳۹۳.
- ۵. علیاکبر غلامحسینپور و مصطفی مظاهری تهرانی،استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-۸۵) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن،پژوهشهای علوم و صنایع غذایی،مجلد ۷،شماره ۲،شماره صفحات ۱۷۲-۱۷۸ ،۱۳۹۰.
- ۶. علیاکبر غلامحسینپور , محمدجواد وریدی , محمد الهی , فخری شهیدی،بهینهسازی فرایند سنتی تولید نبات،علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی،مجلد ۱۳،شماره ۴۷،شماره صفحات ۸۵-۹۳ ،۱۳۸۸.
- ۷. علیاکبر غلامحسینپور , محمد الهی , محمدجواد وریدی , فخری شهیدی،بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن،پژوهشهای علوم و صنایع غذایی،مجلد ۴،شماره ۱،شماره صفحات ۲۳-۳۵ ،۱۳۸۷.
- 8. Aliakbar Gholamhosseinpour , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi,The effects of commercial mixed-strain starter cultures on the chemical and sensory characteristics of UF-Feta cheese analogue during ripening,Iranian Food Science and Technology Research Journal,Vol. 17,pp. 1-10,2021.
- 9. Aliakbar Gholamhosseinpour , Seyed Mohammad Bagher Hashemi , Leila Raoufi Jahromi , Abdollah Hematian Sourki,Conventional heating, ultrasound and microwave treatments of milk: Fermentation efficiency and biological activities,International Dairy Journal,Vol. 110,pp. 104809,2020.
- 10. Seyed Mohammad Bagher Hashemi , Aliakbar Gholamhosseinpour , Elahe Abedi,Biopreservative potential of Lactobacillus strains in yoghurt dessert,Journal of Food Measurement and Characterization,Vol. 15,No. 2,pp. 1634-1643,2020.
- 11. Seyed Mohammad Bagher Hashemi ,& Aliakbar Gholamhosseinpour,Effect of ultrasonication treatment and fermentation by probiotic Lactobacillus plantarum strains on goat milk bioactivities,International Journal of Food Science and Technology,Vol. 55,No. 6,pp. 2642–2649,2020.
- 12. Seyed Mohammad Bagher Hashemi ,& Aliakbar Gholamhosseinpour,Fermentation of Chortan (heated strained yoghurt) by Lactobacillus helveticus: Sonication treatment and biological activities,International Journal of Food Science and Technology,Vol. 55,No. 2,pp. 908–915,2019.
- 13. SeyedMohammad Bagher Hashemi , Aliakbar Gholamhosseinpour , Mehrdad Niakousari,Application of microwave and ohmic heating for pasteurization of cantaloupe juice: Microbial inactivation and chemical properties,Journal of the Science of Food and Agriculture,Vol. 99,No. 9,pp. 4276-4286,2019.
- 14. Seyed Mohammad Bagher Hashemi ,& Aliakbar Gholamhosseinpour,Fermentation of table cream by Lactobacillus plantarum strains: effect on fungal growth, aflatoxin M1 and ochratoxin A,International Journal of Food Science & Technology,Vol. 54,No. 2,pp. 347-353,2019.
- 15. Aliakbar Gholamhosseinpour ,& Seyed Mohammad Bagher Hashemi,Ultrasound pretreatment of fermented milk containing probiotic Lactobacillus plantarum AF1: Carbohydrate metabolism and antioxidant activity,Journal of Food Process Engineering,Vol. 42,No. 1,pp. 12930,2018.
- 16. Seyed Mohammad Bagher Hashemia , Aliakbar Gholamhosseinpourb , Amin Mousavi Khaneghah,Fermentation of acorn dough by lactobacilli strains: Phytic acid degradation and antioxidant activity,LWT - Food Science and Technology,Vol. 100,pp. 144-149,2018.
- 17. Fatemeh Rezagholi et al.,Characterizations and rheological study of the purified polysaccharide extracted from quince seeds,Journal of the Science of Food and Agriculture,Vol. 99,No. 1,pp. 143-151,2018.
- 18. Aliakbar Gholamhosseinpour , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi,Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients,Iranian Food Science and Technology Research Journal,Vol. 13,No. 6,pp. 80-91,2018.
- 19. Colin Andrew Ray , Aliakbar Gholamhosseinpour , Richard Ipsen , Anni Bygvraa Hougaard,The effect of age on Cheddar cheese melting, rheology and structure, and on the stability of feed for cheese powder manufacture,International Dairy Journal,Vol. 55,pp. 38-43,2016.
- 20. Aliakbar Gholamhosseinpour , Mohammad Javad Varidi , Mohammad Elahi , Fakhri Shahidi,Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 2),American-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences,Vol. 4,No. 2,pp. 150-155,2008.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۲ مورد.