مقالات در همایش ها
- ۱. غلامحسینپور، ع.ا.، وریدی، م.ج.، الهی، م. و شهیدی، ف.،بهینهسازی فرایند سنتی تولید نبات،نخستین همایش علوم و مهندسی صنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون،۹ خرداد ۱۳۸۷.
- ۲. کاوه، ش،. غلامحسینپور، ع. ا. و هاشمی، س. م. ب.،تولید پودر پنیر، راهکاری جهت افزایش تولید و مصرف پنیرهای سنتی،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،۸ تا ۹ شهریور ۱۳۹۳.
- ۳. اسکندری، م.، غلامحسینپور، ع. ا. ، هاشمی، س. م. ب. و دهقانی، م.،پنیرهای آنالوگ: خصوصیات، تولید، فرصتها و چالشها،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،۸ تا ۹ شهریور ۱۳۹۳.
- ۴. غلامحسینپور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع.،بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش،اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران،۲۷-۲۹ مهر ۱۳۹۵.
- ۵. غلامحسینپور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع.،اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی،اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران،۲۷-۲۹ مهر ۱۳۹۵.
- ۶. غلامحسینپور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع.،بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط WPC، MPC، شیر سویا و مارگارین،اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران،۲۷-۲۹ مهر ۱۳۹۵.
- ۷. میلانی، ا.، رضوی، م.ع.، کوچکی، آ. نیکزاده، و.، واحدی، ن.، معینفرد، م. و غلامحسینپور، ع.ا.،بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه کدو،دومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ایران،دانشگاه صنعتی اصفهان،۲۱ تا ۲۴ شهریور ۱۳۸۵.
- 8. Hougaard, A. B., Gholamhosseinpour, A. A., Varming, C., Ardö, Y. and Ipsen, R ,Emulsifying salt and cheddar cheese age: functionality in cheese powder production ,Conference Food Colloids ,Karlsruhe, Germany ,April 13-16, 2014.
نمایش ۱ تا ۸ مورد از کل ۸ مورد.