مقالات در همایش ها
# | عنوان مقاله | نویسندگان | همایش | تاریخ برگزاری همایش |
---|---|---|---|---|
۱ | بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه کدو | میلانی، ا.، رضوی، م.ع.، کوچکی، آ. نیکزاده، و.، واحدی، ن.، معینفرد، م. و غلامحسینپور، ع.ا. | دومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ایران | 21 تا 24 شهریور 1385 |
۲ | تولید پودر پنیر، راهکاری جهت افزایش تولید و مصرف پنیرهای سنتی | کاوه، ش،. غلامحسینپور، ع. ا. و هاشمی، س. م. ب. | بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | 8 تا 9 شهریور 1393 |
۳ | بهینهسازی فرایند سنتی تولید نبات | غلامحسینپور، ع.ا.، وریدی، م.ج.، الهی، م. و شهیدی، ف. | نخستین همایش علوم و مهندسی صنایع غذایی | 9 خرداد 1387 |
۴ | بررسی اثر دوره رسیدگی بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر فتای فراپالایش | غلامحسینپور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع. | اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | 27-29 مهر 1395 |
۵ | اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی | غلامحسینپور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع. | اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | 27-29 مهر 1395 |
۶ | بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط WPC، MPC، شیر سویا و مارگارین | غلامحسینپور، ع. ا.، مظاهری تهرانی، م. و رضوی، س. م. ع. | اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | 27-29 مهر 1395 |
۷ | پنیرهای آنالوگ: خصوصیات، تولید، فرصتها و چالشها | اسکندری، م.، غلامحسینپور، ع. ا. ، هاشمی، س. م. ب. و دهقانی، م. | بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | 8 تا 9 شهریور 1393 |
۸ | Emulsifying salt and cheddar cheese age: functionality in cheese powder production | Hougaard, A. B., Gholamhosseinpour, A. A., Varming, C., Ardö, Y. and Ipsen, R | Conference Food Colloids | April 13-16, 2014 |
نمایش ۱ تا ۸ مورد از کل ۸ مورد.