مقالات در نشریات
# | عنوان مقاله | نویسندگان | نشریه | تاریخ انتشار |
---|---|---|---|---|
۱ | بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن | علیاکبر غلامحسینپور-محمد الهی-محمدجواد وریدی-فخری شهیدی | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی | 1387 |
۲ | بهینهسازی فرایند سنتی تولید نبات | علیاکبر غلامحسینپور-محمدجواد وریدی-محمد الهی-فخری شهیدی | علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی | 1388 |
۳ | استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن | علیاکبر غلامحسینپور-مصطفی مظاهری تهرانی | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی | 1390 |
۴ | بررسی و بهینهسازی ویژگی های شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته به روش سطح پاسخ | علیاکبر غلامحسینپور-مصطفی مظاهری تهرانی-سید محمدعلی رضوی-حسن رشیدی | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی | 1393 |
۵ | ارزیابی تاثیر درصد نمک، pH و دمای نگهداری بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگیهای کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخ | عباس عابدفر-مریم ابراهیمی-علیرضا صادقی-علیاکبر غلامحسینپور | فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی | 1395 |
۶ | ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری | علیاکبر غلامحسینپور-مریم ابراهیمی-مجتبی رئیسی | فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی | 1396 |
۷ | بررسی اثرات pH و زمان نگهداری بر فعالیتهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس وعصارههای گیاه بهلیمو در سیستم غذایی مدل | علیاکبر غلامحسینپور-محمدباقر هاشمی-سیمین شکری | علوم غذایی و تغذیه | ۱۳۹۷ |
۸ | Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds | Elnaz Milani-Seyed Mohammad Ali Razavi-Arash Koocheki-Vajiheh Nikzadeh-Nafiseh Vahedi-Marzieh Moeinfard-Aliakbar Gholamhosseinpour | International Agrophysics | 2007 |
۹ | Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 2) | Aliakbar Gholamhosseinpour-Mohammad Javad Varidi-Mohammad Elahi-Fakhri Shahidi | American-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences | 2008 |
۱۰ | Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 1) | Aliakbar Gholamhosseinpour-Mohammad Javad Varidi-Mohammad Elahi-Fakhri Shahidi | American-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences | 2008 |
۱۱ | The effect of age on Cheddar cheese melting, rheology and structure, and on the stability of feed for cheese powder manufacture | Colin Andrew Ray-Aliakbar Gholamhosseinpour-Richard Ipsen-Anni Bygvraa Hougaard | International Dairy Journal | 2016 |
۱۲ | Ultrasound pretreatment of fermented milk containing probiotic Lactobacillus plantarum AF1: Carbohydrate metabolism and antioxidant activity | Aliakbar Gholamhosseinpour-Seyed Mohammad Bagher Hashemi | Journal of Food Process Engineering | 2018 |
۱۳ | Fermentation of acorn dough by lactobacilli strains: Phytic acid degradation and antioxidant activity | Seyed Mohammad Bagher Hashemia-Aliakbar Gholamhosseinpourb-Amin Mousavi Khaneghah | LWT - Food Science and Technology | 2018 |
۱۴ | Characterizations and rheological study of the purified polysaccharide extracted from quince seeds | Fatemeh Rezagholi-Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour-Mousa Hamidabadi Sherahi-Mohammad Ali Hesarinejad-Marcel Tutor Ale | Journal of the Science of Food and Agriculture | 2018 |
۱۵ | Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients | Aliakbar Gholamhosseinpour-Mostafa Mazaheri Tehrani-Seyed Mohammad Ali Razavi | Iranian Food Science and Technology Research Journal | 2018 |
۱۶ | Fermentation of Chortan (heated strained yoghurt) by Lactobacillus helveticus: Sonication treatment and biological activities | Seyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar Gholamhosseinpour | International Journal of Food Science and Technology | 2019 |
۱۷ | Application of microwave and ohmic heating for pasteurization of cantaloupe juice: Microbial inactivation and chemical properties | SeyedMohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour-Mehrdad Niakousari | Journal of the Science of Food and Agriculture | 2019 |
۱۸ | Fermentation of table cream by Lactobacillus plantarum strains: effect on fungal growth, aflatoxin M1 and ochratoxin A | Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour | International Journal of Food Science & Technology | 2019 |
۱۹ | Conventional heating, ultrasound and microwave treatments of milk: Fermentation efficiency and biological activities | Aliakbar Gholamhosseinpour-Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Leila Raoufi Jahromi-Abdollah Hematian Sourki | International Dairy Journal | 2020 |
۲۰ | Biopreservative potential of Lactobacillus strains in yoghurt dessert | Seyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar Gholamhosseinpour - Elahe Abedi | Journal of Food Measurement and Characterization | 2020 |
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۲ مورد.