مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 2)Aliakbar Gholamhosseinpour-Mohammad Javad Varidi-Mohammad Elahi-Fakhri ShahidiAmerican-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences2008
۲Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 1)Aliakbar Gholamhosseinpour-Mohammad Javad Varidi-Mohammad Elahi-Fakhri ShahidiAmerican-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences2008
۳Moisture dependent physical properties of cucurbit seedsElnaz Milani-Seyed Mohammad Ali Razavi-Arash Koocheki-Vajiheh Nikzadeh-Nafiseh Vahedi-Marzieh Moeinfard-Aliakbar GholamhosseinpourInternational Agrophysics2007
۴Conventional heating, ultrasound and microwave treatments of milk: Fermentation efficiency and biological activitiesAliakbar Gholamhosseinpour-Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Leila Raoufi Jahromi-Abdollah Hematian SourkiInternational Dairy Journal2020
۵The effect of age on Cheddar cheese melting, rheology and structure, and on the stability of feed for cheese powder manufactureColin Andrew Ray-Aliakbar Gholamhosseinpour-Richard Ipsen-Anni Bygvraa HougaardInternational Dairy Journal2016
۶Fermentation of table cream by Lactobacillus plantarum strains: effect on fungal growth, aflatoxin M1 and ochratoxin ASeyed Mohammad Bagher Hashemi-Aliakbar GholamhosseinpourInternational Journal of Food Science & Technology2019
۷Effect of ultrasonication treatment and fermentation by probiotic Lactobacillus plantarum strains on goat milk bioactivitiesSeyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar GholamhosseinpourInternational Journal of Food Science and Technology2020
۸Fermentation of Chortan (heated strained yoghurt) by Lactobacillus helveticus: Sonication treatment and biological activitiesSeyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar GholamhosseinpourInternational Journal of Food Science and Technology2019
۹The effects of commercial mixed-strain starter cultures on the chemical and sensory characteristics of UF-Feta cheese analogue during ripeningAliakbar Gholamhosseinpour- Mostafa Mazaheri Tehrani- Seyed Mohammad Ali RazaviIranian Food Science and Technology Research Journal2021
۱۰Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredientsAliakbar Gholamhosseinpour-Mostafa Mazaheri Tehrani-Seyed Mohammad Ali RazaviIranian Food Science and Technology Research Journal2018
۱۱Biopreservative potential of Lactobacillus strains in yoghurt dessertSeyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar Gholamhosseinpour - Elahe AbediJournal of Food Measurement and Characterization2020
۱۲Ultrasound pretreatment of fermented milk containing probiotic Lactobacillus plantarum AF1: Carbohydrate metabolism and antioxidant activityAliakbar Gholamhosseinpour-Seyed Mohammad Bagher HashemiJournal of Food Process Engineering2018
۱۳Application of microwave and ohmic heating for pasteurization of cantaloupe juice: Microbial inactivation and chemical propertiesSeyedMohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour-Mehrdad NiakousariJournal of the Science of Food and Agriculture2019
۱۴Characterizations and rheological study of the purified polysaccharide extracted from quince seedsFatemeh Rezagholi-Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour-Mousa Hamidabadi Sherahi-Mohammad Ali Hesarinejad-Marcel Tutor AleJournal of the Science of Food and Agriculture2018
۱۵Fermentation of acorn dough by lactobacilli strains: Phytic acid degradation and antioxidant activitySeyed Mohammad Bagher Hashemia-Aliakbar Gholamhosseinpourb-Amin Mousavi KhaneghahLWT - Food Science and Technology2018
۱۶بررسی و بهینه‌سازی ویژگی های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-مصطفی مظاهری تهرانی-سید محمدعلی رضوی-حسن رشیدیپژوهش‌های علوم و صنایع غذایی1393
۱۷استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آنعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-مصطفی مظاهری تهرانیپژوهش‌های علوم و صنایع غذایی1390
۱۸بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آنعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-محمد الهی-محمدجواد وریدی-فخری شهیدیپژوهش‌های علوم و صنایع غذایی1387
۱۹بررسی اثرات pH و زمان نگهداری بر فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس وعصاره‌های گیاه به‌لیمو در سیستم غذایی مدلعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-محمدباقر هاشمی-سیمین شکریعلوم غذایی و تغذیه۱۳۹۷
۲۰بهینه‌سازی فرایند سنتی تولید نباتعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-محمدجواد وریدی-محمد الهی-فخری شهیدیعلوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی1388
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۲ مورد.