مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Application of microwave and ohmic heating for pasteurization of cantaloupe juice: Microbial inactivation and chemical propertiesSeyedMohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour-Mehrdad NiakousariJournal of the Science of Food and Agriculture2019
۲Biopreservative potential of Lactobacillus strains in yoghurt dessertSeyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar Gholamhosseinpour - Elahe AbediJournal of Food Measurement and Characterization2020
۳Characterizations and rheological study of the purified polysaccharide extracted from quince seedsFatemeh Rezagholi-Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Aliakbar Gholamhosseinpour-Mousa Hamidabadi Sherahi-Mohammad Ali Hesarinejad-Marcel Tutor AleJournal of the Science of Food and Agriculture2018
۴Conventional heating, ultrasound and microwave treatments of milk: Fermentation efficiency and biological activitiesAliakbar Gholamhosseinpour-Seyed Mohammad Bagher Hashemi-Leila Raoufi Jahromi-Abdollah Hematian SourkiInternational Dairy Journal2020
۵Effect of ultrasonication treatment and fermentation by probiotic Lactobacillus plantarum strains on goat milk bioactivitiesSeyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar GholamhosseinpourInternational Journal of Food Science and Technology2020
۶Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 1)Aliakbar Gholamhosseinpour-Mohammad Javad Varidi-Mohammad Elahi-Fakhri ShahidiAmerican-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences2008
۷Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candy and Optimization of Sucrose Crystallization (Part 2)Aliakbar Gholamhosseinpour-Mohammad Javad Varidi-Mohammad Elahi-Fakhri ShahidiAmerican-Eurasian Journal of Agricultural and Environmental Sciences2008
۸Fermentation of acorn dough by lactobacilli strains: Phytic acid degradation and antioxidant activitySeyed Mohammad Bagher Hashemia-Aliakbar Gholamhosseinpourb-Amin Mousavi KhaneghahLWT - Food Science and Technology2018
۹Fermentation of Chortan (heated strained yoghurt) by Lactobacillus helveticus: Sonication treatment and biological activitiesSeyed Mohammad Bagher Hashemi - Aliakbar GholamhosseinpourInternational Journal of Food Science and Technology2019
۱۰Fermentation of table cream by Lactobacillus plantarum strains: effect on fungal growth, aflatoxin M1 and ochratoxin ASeyed Mohammad Bagher Hashemi-Aliakbar GholamhosseinpourInternational Journal of Food Science & Technology2019
۱۱Moisture dependent physical properties of cucurbit seedsElnaz Milani-Seyed Mohammad Ali Razavi-Arash Koocheki-Vajiheh Nikzadeh-Nafiseh Vahedi-Marzieh Moeinfard-Aliakbar GholamhosseinpourInternational Agrophysics2007
۱۲Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredientsAliakbar Gholamhosseinpour-Mostafa Mazaheri Tehrani-Seyed Mohammad Ali RazaviIranian Food Science and Technology Research Journal2018
۱۳The effect of age on Cheddar cheese melting, rheology and structure, and on the stability of feed for cheese powder manufactureColin Andrew Ray-Aliakbar Gholamhosseinpour-Richard Ipsen-Anni Bygvraa HougaardInternational Dairy Journal2016
۱۴The effects of commercial mixed-strain starter cultures on the chemical and sensory characteristics of UF-Feta cheese analogue during ripeningAliakbar Gholamhosseinpour- Mostafa Mazaheri Tehrani- Seyed Mohammad Ali RazaviIranian Food Science and Technology Research Journal2021
۱۵Ultrasound pretreatment of fermented milk containing probiotic Lactobacillus plantarum AF1: Carbohydrate metabolism and antioxidant activityAliakbar Gholamhosseinpour-Seyed Mohammad Bagher HashemiJournal of Food Process Engineering2018
۱۶ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش آرد جو حاوی کشت آغازگر پدیوکوکوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربریعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-مریم ابراهیمی-مجتبی رئیسیفصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی1396
۱۷ارزیابی تاثیر درصد نمک، pH و دمای نگهداری بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس برویس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ویژگی‌های کیفی زیتون تخمیری به روش سطح پاسخعباس عابدفر-مریم ابراهیمی-علیرضا صادقی-علی‌اکبر غلامحسین‌پورفصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی1395
۱۸استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آنعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-مصطفی مظاهری تهرانیپژوهش‌های علوم و صنایع غذایی1390
۱۹بررسی اثرات pH و زمان نگهداری بر فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس وعصاره‌های گیاه به‌لیمو در سیستم غذایی مدلعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-محمدباقر هاشمی-سیمین شکریعلوم غذایی و تغذیه۱۳۹۷
۲۰بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آنعلی‌اکبر غلامحسین‌پور-محمد الهی-محمدجواد وریدی-فخری شهیدیپژوهش‌های علوم و صنایع غذایی1387
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۲ مورد.